Próbáltál már ANYAKÉNT

érték- (és pénz!) teremtő, alkotó munkát végezni?
ÁLMOKat nem feladni, CÉLOKat megvalósítani?
Óhhh, jöjj, Gazdag, Szabad, Kreatív Élet!
De hogyan, a retkesfülű kismanóba..., ennyi gyerek mellett?!!!

2014. április 28., hétfő

Na, ez a beszéd! helyére dobálta a dolgokat a fejemben :)

MUSZÁJ volt ezt a bejegyzést ma megírnom. Ha drámai akarnék lenni, - és miért ne akarnék, hiszen a mai nap úgyis (megint) eleve drámai volt - kijelenthetem: Nem bírom tovább!! :D Muszáj írnom! Írnom, írnom, kiírnom, megírnom, leírnom, átírnom. Nem csak fejben, ahogy lassan évek óta non-stop, a nap 12 órájában teszem, (naplót, regényt, novellát, könyvsorozatot, sales oldalt, blogbejegyzést, üzleti tervet,) de nem is papíron, a "Kedves Naplómba",  mert (szégyen ide vagy oda) már belefárad a kezem. Meg hát azt ki olvassa..., hanem a gépet csattogtatva, veletek beszélgetve... Nagyon hiányzik, na. Mint a futás. Meg a tánc. Meg a szabadidő :)

Meg hát újra van "projekt", nem is egy. Igazság szerint annyi, hogy ki se látszom alóla (ezért is volt ma - megint - dráma), de hát nem tudok elnyugodni a se**emen. Mert hiába van itt a két kétéves, meg a 3 nagy, meg a ház, a kert (na jó, idén mindössze 3 sor cukorborsót sikerült elvetni, eddig), mindig elkap a lelkesedés, jönnek a világrengető ötletek, és nem tudok ellenállni.

Aztán a megvalósításnál kapkodjuk a fejünket, mindig túl közeli a határidő, mindig minden "közbejön", megy az éjszakázás, agyalunk, szervezünk, írunk, számolunk, beadunk, leadunk, sokszor már-már feladjuk, a stressz alatt összeveszünk, a hajrában kibékülünk. A végén meg (legtöbbször) koccintunk vagy (egyre kevesebbszer) koppanunk :) 

Annyi minden történt az elmúlt két évben - az ikrek csodálatos és egyben embert próbáló nevelése mellett -, és annyi minden kezdődik most, májustól, hogy, ahogy kezdtem a bejegyzést: MUSZÁJ írnom!
Belső indíttatásból is, és a hosszútávú üzleti stratégia miatt is :D

A ködös múltról és a derengő jövőről igyekszem mielőbb beszámolni, nem lemaradva az éppen futó projekt(ek) valós idejű  beszámolójával. Mégiscsak ITT, a bizniszmamin - mert mégis csak ez maradtam, nesze neked nagycsalád... :D

Szóval, ami ma megadta a végső, ill. kezdeti löketet, hogy szedjem össze maga, és hajrá, meg nekidura, meg minden, a régi elánnal, jöjjön bár rota vírus, torokgyulladás, tavaszi és nyári szünet, az az Elizabeth Gilbert az "Eat, Pray, Love" (magyarul Ízek, imák, szerelmek) nemzetközi bestseller írónőjének TED videója. És milyen ééérdekes, ő is arról beszél, hogy miért érdemes, és (juhúú!) hogyan lehetséges kitartani a kudarcok, nehézségek, önmagunk leküzdése, stb. közepette is.
Angolul van, megígérni nem merem, hogy összefoglalom magyarul, de talán összekapom magam erre is.
KATT IDE a videóért
Itt alul beágyaztam, de nem mindenkinél látszik. ( A bal felső sarokban levő TED  feliratra kattintva új ablakban nyílik az eredeti helyén)

És ha van még időd, ezt is nézd meg tőle, kicsit hosszabb, de még érzékletesebb, és még egy plusz megközelítés:
Remélem, hamarosan találkozunk! :)

Szeretettel:
 

 (Ha még nem tetted, iratkozz fel a blogértesítőmre, hogy azonnal értesíthesselek a legújabb bejegyzésemről! kattints ide!)http://blogspot.us1.list-manage.com/subscribe?u=81a6319a46de16538b36cd0f4&id=77e04d1bfb