Próbáltál már ANYAKÉNT

érték- (és pénz!) teremtő, alkotó munkát végezni?
ÁLMOKat nem feladni, CÉLOKat megvalósítani?
Óhhh, jöjj, Gazdag, Szabad, Kreatív Élet!
De hogyan, a retkesfülű kismanóba..., ennyi gyerek mellett?!!!

2010. április 28., szerda

Anyák napjára jön a Babies

...tudtam meg Vida Ági kismamablogjáról.
Ez egy fantasztikusnak ígérkező dokumentumfilm, amely négy baba első életévét mutatja be, akik a világ négy táján élnek - Japánban, Mongóliában, Namíbiában és Amerikában.
Nézzetek bele:
(Sajnos a szélesvásznúsága miatt nem fér ide teljesen, kattints a közepére, hogy rendesen lásd!)



Az előző bejegyzés hozzászólásaiban feltett kérdésekre a következő bejegyzésben válaszolok! :)

Szeretettel:



(Ha még nem tetted, iratkozz fel a blogértesítőmre, hogy azonnal értesíthesselek a legújabb bejegyzésemről! kattints ide!)

2010. április 23., péntek

Érzelem és értelem - melyik az erősebb?

Az üzleti gondolkodás-módhoz és a sikeres vállalkozás vezetéséhez hozzá tartozik, hogy döntenünk kell. De mi alapján? Az üzleti életben ez nem lehet kérdés - ezt most már jól látom.

2010. április 12., hétfő

Ügyintézés gyerekkel... Semmi sem lehetetlen!


Szakad az eső... Mégis délelőtt a városban voltam. "Ügyeket intéztem." Tesco-s bevásárlás, posta, bank, munkahelyen adóbevallással kapcsolatos papírok, tankolás, pár telefon. Egy óra alatt mindennel végeztem!! Hogyan csináltam?

2010. április 7., szerda

Micsoda marketingötlet! cikk erről: Szeretnél családi wellness hétvégét nyerni? Szavazz rám!

Gyerekek mellett sikeres vállalkozást működtetni egy Anyának nem kis munka. Mégis sokaknak sikerült már. És ez nem csak nekik jó! :) Példaként szolgálhatnak a még megvalósítás előtt álló "Anyatársaknak", bizonyítékként számukra, hogy ők is (Te is!) meg tudják csinálni.

Remélem, talán én is közéjük tartozom... A nevezési lapon biztosan! :) Merthogy a "Szoptass ügyesen!" című könyvem szerzőjeként és terjesztőjeként én is pályáztam az idén először átadásra kerülő "Év Anyavállalata" díjra.

Ha tetszik, amit elértem,
szavazz rám! Szavazásodért cserébe 4 személyes családi wellness hétvégét nyerhetsz! A szavazás határideje: április 25. 

És a marketing az egészben: 

2010. április 1., csütörtök

Tavaszi ünnep - fókuszált pihenés...

 Egy hete írtam az utolsó bejegyzésem... Nagyon bosszant! Mégis ez maradt minden nap legutoljára... Pedig nem lazsáltam, csak megint "háttérmunkát" végzek. Melyik híres ember is mondta, hogy ha egy napja lenne megvalósítani egy új dolgot, akkor 23 órán keresztül tervezné, és egy óra alatt megvalósítaná... Valahogy így vagyok én is... 

Tervezek, újratervezek, átgondolom, átvariálom, még az alapkoncepciót is!! Plusz tájékozódom, más forrásokat, új szemszöget, más nézőpontokat keresek, és kapok kéretlenül is...